Fietsverhuur

Huur een fiets en ga er op uit. De mooie omgeving van Winterswijk zal u blijven verbazen

Ontdek de prachtige Achterhoek vanaf Camping Vreehorst in Winterswijk

Ontdek het prachtige coulisselandschap op de fiets. U kunt vanaf Camping Vreehorst eindeloos rondfietsen in de Achterhoek langs akkers, weilanden, bossen en genieten van de mooiste vergezichten. Huur een fiets en ontdek het Nationaal landschap Winterswijk. De omgeving zal u verbazen.

Stella E-bike

Op Camping Vreehorst kun je ter plekke E-bikes huren. De prijs van een Stella E-bike is € 20 per dag. Wil je niet een fiets voor een hele dag huren, dan kun je ook een E-bike van GAON huren.

Wil je fiets met kinderzitjes of een mountainbike huren, dan kun je terecht bij een lokale fietsenmaker (zie onderaan de pagina).

GAON E-bike verhuur

Op Camping Vreehorst kun je ter plekke Urbee E-bikes huren. Deze fietsen maken onderdeel uit van het Gaon-project. Verspreid door de Achterhoek vind je diverse Gaon fietsstations. Hier staan Urbee E-bikes voor je klaar. Onder meer bij de meeste treinstations en bij verschillende recreatieondernemers. Na afloop kun je de E-bike inleveren bij het Gaon fietsstation van jouw keuze. Dat biedt je volop vrijheid!

Je huurt de E-bikes via de Urbee Go app. Daarop vind je alle instructies. Een Urbee E-bike kost € 0,05 per minuut met een maximum van slechts € 15,- per dag.

GAON met Urbee App

Alleen fietsen of een combi met openbaar vervoer​

Je kunt ook met een Gaon combikaart gebruik maken van de Urbee E-bikes, dan kun je ook nog gebruik maken van het openbaar vervoer in de Achterhoek.

Meer informatie: GAON

Fietsen vooraf reserveren of andere fietsen huren

Wilt u vooraf reserveren of wilt u een andere fiets huren dan een E-bike, dan kunt u contact opnemen met een lokale fietsenmaker. Fietszaak Profile Winterswijk heeft zelfs een haal- en brengservice. Voor het huren van een mountainbike kunt het beste terecht bij Rijwielhuis Meerdink.

Profile Winterswijk

Rijwielhuis Meerdink

Overige fietsverhuur