Contact
Camping Vreehorst B.V. Vreehorstweg 43 710 2 EK Winterswijk Telefoon: 0543-514805 E-mail: info@vreehorst.nl

Luxe sanitairgebouw

Een schoon sanitair gebouw is een vereiste voor een fijne vakantie beleving. Bij Camping Vreehorst doen we er alles aan om dit te bewerkstelligen. Ervaart u zelf het comfort van de prachtige 5 sterren sanitair gebouwen op Camping Vreehorst.

Luxe en schone sanitairgebouwen

De tijd dat je met een wc-rol onder arm over de camping liep, ligt inmiddels jaren achter ons. Tegenwoordig zijn de sanitair gebouwen standaard uitgerust met wc-papier. En dat niet alleen. Op Camping Vreehorst gaan we graag nog een stapje verder in luxe. Hier vindt u echte stenen gebouwen met vloerverwarming. De sanitairgebouwen worden een paar keer per dag schoongemaakt.

ANWB kwaliteit

Op Camping Vreehorst staan twee mooie toiletgebouwen, WC1 en WC2. Beide toiletgebouwen hebben hoge kwaliteit en luxe. U merkt het direct als u binnenloopt. Geen holklinkende ruimte, maar echte stenen gebouwen. Beide gebouwen voldoen aan de hoogste eisen van de ANWB en ADAC. U vindt hier toiletten, was cabines, ruime douches, familiedouches en een baby verschoonruimte. In WC1 vindt u tevens kleurrijk kindersanitair en de wasserette.

Chemisch toilet en atrium

Beide gebouwen beschikken over een atrium. In het atrium vindt u de afwasplaatsen. Dat is nog eens gezellig afwassen ook. Aan de buitenzijde c.q. overzijde van de gebouwen bevinden zich de chemische toiletten.

Gratis douchen

Douchen is op Camping Vreehorst gratis. U heeft dus geen douchepasje of douchemunten nodig. U kunt gewoon gaan douchen wanneer u dat uitkomt en zonder zorgen. Dat is pas echte luxe!

Faciliteiten overzicht

Nieuwsbrief