Comfort

Op zoek naar een mooie kampeerplaats op een camping in Winterswijk? Boek dan een Comfort plaats op Camping Vreehorst. Standaard voorzien van een eigen watertappunt en afvoer en 10 Amp stroom.

6 Personen
Honden toegestaan (max 2)
10 Ampère
100 ㎡

Een ideale en comfort uitvalsbasis

Beleef het echte kampeergevoel op een van de Comfortplaatsen op Camping Vreehorst. Deze camping in Winterswijk biedt mooie kampeerplekken in een landelijke omgeving. De Comfortplaatsen liggen niet al te ver van de centrale voorzieningen van Camping Vreehorst. Als kampeerder kunt u gebruikmaken van de moderne sanitaire voorzieningen op het park. De Comfortplaatsen bevinden zich in de nabijheid van Sanitairgebouw 1. Ook de ligging van Camping Vreehorst is ideaal. Midden in de natuur maar je bent ook zo vanuit de camping, in Winterswijk.

Moderne camping in Winterswijk

Naast de Comfort plaatsen beschikt Camping Vreehorst ook over Comfort Plus plaatsen, kampeerplekken met Privé Sanitair en verharde Camperpark plaatsen. Bent u benieuwd naar de ligging van de verschillende kampeerplaatsen? Bekijk dan de plattegrond van deze gezellige camping in de Achterhoek!

Mooie sanitairgebouwen

U kunt gratis gebruik maken van de sanitairgebouwen

ACSI tarief

Het ACSI-tarief is van toepassing op de Comfortplaatsen.

Een schitterende omgeving

Camping Vreehorst ligt midden in "Nationaal Landschap Winterswijk" en biedt vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Gratis routes

Op de receptie kunt u met de routemixer zelf uw wandelroute of fietsroute samenstellen.

Beschikbaarheid en prijzen

Wanneer wilt u bij ons overnachten?