Veelgestelde vragen

Voor de kampeerplaats kunt u inchecken vanaf 14.00 uur en voor de verhuuraccomodaties kunt u vanaf 15.00 uur inchecken.
Komt u na sluitingstijd van de receptie aan, dan is dat mogelijk tot 21.00 uur.  Bij de ingang van de receptie vindt u verdere aanwijzingen.
Uw kampeerplaats dient u uit te checken voor 12.00 uur, uw verhuuraccomodatie dient u voor 10.00 uur uit te checken.

U kunt 's-morgens vanaf 08.00 uur de camping verlaten. De receptie gaat om 9.00 uur open. Indien u tussen 08.00 uur en 09.00 uur wilt vertrekken, vragen wij u om de dag voor vertrek uw eventuele openstaande betalingen te voldoen. Dat kan op de receptie tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Op de dag van vertrek kunt u de pasjes in de daarvoor bestemde brievenbus deponeren.
Ja, er is WIFI op de gehele camping. De kosten hiervoor bedragen € 2,00 per dag, € 5,00 per drie dagen, € 10,00 voor een week en € 25,00 voor een maand. Een code is geldig voor twee apparaten en verkrijgbaar bij de receptie.

In het Boscafe is gratis WIFI.
Wij geven geen bevestiging van betalingen. In Mijn Vreehorst kunt u zelf zien of uw betaling is verwerkt. Indien u het geld heeft overgeboekt kan het zijn dat het een paar dagen duurt voordat het verwerkt is. 

Bij uw boeking heeft u inlogcodes ontvangen. Hiermee kunt u inloggen in Mijn Vreehorst. Heeft u geen inlogcodes? Geeft u dan uw e-mailadres aan ons door.
Bij al onze accomodaties, met uitzondering van de Trek-In, is linnengoed inbegrepen. Linnengoed voor een verblijf in de Trek-In kunt u zelf meenemen of bij ons huren. De kosten hiervoor zijn € 4,00 per persoon. Er zijn hoofdkussens, éénpersoonsmatrassen en dekbedden aanwezig.
Ja, er mag één auto bij elke kampeerplaats/accomodatie. Komt u met meerdere auto's dan dienen deze op de parkeerplaats buiten de camping geparkeerd te worden.
Ja, er zijn verschillende soorten fietsen te huur. De kosten zijn voor een elektrische fiets € 19,50 per dag, een gewone fiets € 9,50 per dag en een kinderfiets € 7,50 per dag.
Per kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. De kosten bedragen € 3,00 per nacht. Huurt u een verhuuraccomodatie dan zijn huisdieren niet toegestaan. 

Vanaf 1 januari 2018 zijn ook in de verhuuraccomodaties, met uitzondering van de Trek-In, huisdieren welkom.
Ja dat mag. Bezoek is gratis tenzij ze blijven overnachten. De kosten voor een logé zijn € 5,00. Aanmelden kan bij de receptie.