Contact
Camping Vreehorst B.V. Vreehorstweg 43 710 2 EK Winterswijk Telefoon: 0543-514805 E-mail: info@vreehorst.nl

Rosenhaege Living Gardens - Winterswijk

De Rosenhaege Living Gardens bestaat uit vijf uiteenlopende kleurrijke tuinen, van een klassieke cottagetuin tot een designerstuin! 

Klassieke tuin

Deze tuin is geïnspireerd door de tuinen van Monet. De impressionistische kunstschilderaar van de 19e en 20e eeuw. De tuin heeft veel verwantschap met de oorspronkelijk aangelegde tuinen van Monet in Ginverny in Frankrijk.

Zuidelijke tuin

Voel de zuidelijke sfeer en geniet van het welbekende vakantiegevoel! Deze Italiaanse tuin kenmerkt zich door de vele cipressen en pijnbomen, siergrassen, grote groepen lavendel en natuurlijk water! Heerlijk om in te relaxen.

Moderne tuin

De moderne tuin is gevuld met diverse siergrassen en altijd groen blijvende beplanting in geometrisch- of organisch geknipte vormen.

Easy Prairie Garden

Rust en eenvoud vormen de basis van deze gezellige tuin. De kleurrijke en uitbundige beplanting is veelal geïnspireerd op een natuurlijke omgeving. De beleving van de seizoenen vormen een belangrijk aspect.

Designer tuin

Tuinontwerpster Willy Grijsen liet zich inspireren door de kunstvorm Land-Art, oftewel landelijke omgevingskunst. De vormen in de grote grasvlaktes zijn tekenend en stralen een vorm van rust uit.  

Omgeving overzicht

Nieuwsbrief