Contact
Camping Vreehorst B.V. Vreehorstweg 43 710 2 EK Winterswijk Telefoon: 0543-514805 E-mail: info@vreehorst.nl

Jaarplaatsen

Een jaarplaats is een plaats op de camping waar u een eigen kampeermiddel voor langere tijd mag neerzetten. Een jaarplaats is altijd voor de duur van een jaar en wordt automatisch verlengd voor een jaar. U kunt het hele jaar gebruik maken van de voorzieningen van Camping Vreehorst. U mag echter niet permanent aanwezig zijn. Ook is woon-werk-verkeer vanaf de jaarplaats verboden. Een jaarplaats op Camping Vreehorst is altijd voor eigen gebruik en mag niet commercieel doorverhuurd worden aan derden.

 

Vrije jaarplaatsen

Camping Vreehorst heeft een beperkt aantal jaarplaatsen op het terrein. Op dit moment is er meer vraag naar jaarplaatsen dan dat er aanbod is en zijn er geen beschikbare plaatsen vrij.

 

Bestaande plaats overnemen

Bent u van plan een jaarplaats over te nemen die op het terrein staat? Neemt u dan altijd eerst contact met ons. U kunt altijd het kampeermiddel overnemen maar het Het is niet vanzelfsprekend dat u ook de plaats mag overnemen. Deze beslissing ligt bij de camping zelf.

 

Meer weten?

Indien u hier meer informatie over wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@vreehorst.nl. Wij adviseren u om niet zomaar langs te komen omdat de persoon verantwoordelijk voor de overname en plaatsing van jaarplaatsen slechts beperkt aanwezig is.

Nieuwsbrief