Key West Family

De Key West Family is de ideale chalet voor een ieder van een beetje extra luxe houdt. De chalet beschikt over twee badkamers en twee slaapkamers. Ideaal voor een gezin, maar ook heel geschikt om met vrienden te boeken. Een mooie en luxe accommodatie op Camping Vreehorst. Ook ga je in combinatie met de Key West eenvoudig met een grote groep op vakantie!

4 Personen
Huisdieren niet toegestaan
Eigen sanitair
2 Slaapkamers

Geniet van luxe en gezelligheid

De Key West Family is de ideale chalet voor een ieder van een beetje extra luxe houdt. Deze chalet op Camping Vreehorst beschikt over twee badkamers en twee slaapkamers. Centraal in de Key West Family staat de grote ronde tafel. Hier kunt u gezellig aan tafelen met elkaar. Vanuit de eetkeuken stapt u zo het ruime terras op. De twee slaapkamers met twee badkamers maken het vakantiegevoel compleet. De Key West Family op Camping Vreehorst is een mooie en luxe accommodatie. U geniet optimaal van een welverdiende vakantie op deze camping in Winterswijk.

Modern vakantiepark in Winterswijk

Naast de Key West accomodaties beschikt Camping Vreehorst ook over een breed scala aan alternatieve accommodaties, zoals: Finse Chalet, Bos Chalet, Skycabin, Trek-in, Living, Safaritent, Key West en Lodgetent. Bent u benieuwd naar de ligging van de verschillende accommodaties? Bekijk dan de plattegrond van dit gezellige vakantiepark in Winterswijk!

Gezellige eetkeuken

Lekker met elkaar eten aan de ronde tafel.

Twee badkamers

Heerlijk genieten van je eigen badkamer.

Royaal terras met hangmat

Geniet van de zon op het terras voor de chalet.

Centraal gelegen

Alle voorzieningen op zeer korte afstand.

Beschikbaarheid en prijzen

Wanneer wilt u bij ons overnachten?