Camping Vreehorst

Vakantiepark Achterhoek

  • Vakantiepark in de Achterhoek met zwembad
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Leuk voor jong en oud

Vakantiepark in de Achterhoek

Ons vakantiepark in de Achterhoek is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie voor jong en oud. Het prachtige coullissenlandschap en de vele natuurgebieden in de buurt nodigen je uit voor verrassende fiets- en wandeltochten. Wandel door het oerbos Bekendelle, ga op verkenning in de Steengroeve of fiets de Winterswijkse Molenroute. Op ons bungalowpark in de Achterhoek zelf is ook genoeg te beleven. Neem bijvoorbeeld een duik in het binnen- of buitenzwembad terwijl de kids zich uitstekend vermaken in één van de speeltuintjes.

Ben jij op zoek naar een vakantiepark in de Achterhoek voor een ontspannen vakantie met het hele gezin? Wij heten je van harte welkom op Camping Vreehorst.

Jouw vakantie op ons vakantiepark in de Achterhoek

Op ons vakantiepark in de Achterhoek kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen met je eigen kampeermiddel met mogelijkheid tot privé sanitair. Wil je het kamperen nog comfortabeler maken? Kies dan voor glamping, hierbij hoef je zelf geen tent mee te nemen of op te zetten, dit is allemaal voor je geregeld. Slaap bijvoorbeeld in een ingerichte safaritent en geniet zowel van luxe als het echte kampeergevoel! Ook voor liefhebbers van vakantiehuisjes en chalets heeft ons bungalowpark in de Achterhoek met zwembad genoeg te bieden. Wij bieden diverse gezellig ingerichte chalets aan geschikt voor maximaal 6 personen.

Wat te doen op Camping Vreehorst

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Foodcorner
  • Speeltuintjes
  • Animatie (in de vakanties)
  • (elektrische) Fietsverhuur

De omgeving van ons bungalowpark in de Achterhoek

Door de unieke ligging van ons bungalowpark in de Achterhoek midden tussen verschillende natuurgebieden zul je je niet snel vervelen. De omgeving biedt talloze routes aan om te verkennen. Wij hebben de mooiste routes verzameld op onze routemixer. Laat de routemixer jouw perfecte wandel- of fietsroute bepalen en laat je verrassen! Wil je graag een dagje naar de stad? Breng dan een bezoekje aan Winterswijk, een gezellig dorp met stadse allure en een enorm leuke markt of bezoek Aalten. Liever een dagje uitgebreid winkelen? Vanuit ons bungalowpark in de Achterhoek ben je zo in Duitsland, net over de grens ligt Bocholt. Een leuke stad met een uitgebreid winkelaanbod! Voor de kinderen een echte must-visit is Natuurpark de Leemputten, hier kunnen jullie heerlijk waterfietsen en genieten van een hapje en drankje terwijl de kids zich vermaken in de speelweide.