Camping Vreehorst
Visvijver

Gezellige camping met viswater

  • Kleinschalige familiecamping in Winterswijk
  • Ruime kampeerplaatsen en accommodaties
  • Met prachtige visvijver

Genieten op een camping met eigen visvijver

Wakker worden van de fluitende vogeltjes, rustig ontbijten in de buitenlucht en vervolgens op je gemak je hengel uitgooien op onze camping met visvijver. Klinkt heerlijk toch? Camping Vreehorst in Winterswijk beschikt over een vijver waar kinderen uren kunnen spelen langs de waterkant, dobberen op een rubberboot en natuurlijk kan iedereen hun hengel uitgooien! Tijdens je verblijf op onze camping kun je ervoor kiezen om te verblijven in een van onze comfortabele accommodaties of om te kamperen met je eigen tent, camper of caravan. Liever een combinatie? Kies dan voor glamping en verblijf in een van onze safarilodges of de indrukwekkende skycabin! Zien we jou binnenkort op onze camping met viswater in Nederland?

Jouw verblijf op onze familiecamping

Camping Vreehorst is een echte familiecamping. Naast dat je natuurlijk je hengel kunt uitgooien in onze eigen visvijver is er nog veel meer te beleven voor jong en oud. Onze 4,5-sterren camping biedt onder andere een binnen- en buitenzwembad waardoor je het hele jaar door kunt genieten van waterpret en allerlei gave speelvelden en klimtoestellen. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig. Even stoom afblazen? Bezoek dan onze sauna! Vervelen is dus geen optie. Je kunt op onze camping verblijven in een luxe accommodatie geschikt voor maximaal 6 personen of met je eigen tent, caravan of camper. Wij bieden ruime kampeerplaatsen aan van 100 m² tot 140 m², het is ook mogelijk om een kampeerplaats met privé sanitair te boeken.

Onze gave faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Visvijver
  • Sportvelden
  • Recreatieteam in het hoogseizoen
  • Sauna
  • Fietsverhuur

Welk verblijf heeft jouw voorkeur?

De leukste tips in de omgeving

Ook in de omgeving van onze camping hoef je je zeker niet te vervelen. Dankzij het inspiratiepunt op ons park vind je moeiteloos de mooiste fietsroutes in de buurt van de Achterhoek. Fietsen en wandelen door het Achterhoekse coulissenlandschap is dan ook één van de vele mogelijkheden die je hebt wanneer je verblijft op onze gezellige camping. Breng bijvoorbeeld ook zeker een bezoekje aan Winterswijk waar vooral de markt erg populair is en je daarnaast heerlijk kunt eten en winkelen. Zin om de hele dag te shoppen? Kies dan voor een bezoekje aan onze oosterburen en laat je verbazen door de veelzijdigheid van Bocholt. Door de ligging van onze camping nabij de Duitse grens is het ook zeker een goed idee om Moviepark Germany te bezoeken!

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen andere gasten ons:

• Wat is er nog meer te beleven bij de recreatieplas?

Naast vissen is er nog veel meer te beleven bij onze recreatieplas. Je kunt heerlijk ontspannen op het zandstrandje, afkoelen in het water of dobberen op een rubberboot. 

• Is jullie camping geschikt voor kinderen?

Onze camping is erg geschikt voor kinderen! Wij bieden kindvriendelijke faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, gave recreatieplas, diverse speeltuinen en een enthousiast recreatieteam in het hoogseizoen.