Camping Vreehorst
Visvijver

Camping met viswater

  • 4,5 sterren camping in Winterswijk
  • Kleinschalig en modern
  • Met visvijver

Camping met visvijver in Nederland

Wakker worden van de fluitende vogeltjes, rustig ontbijten in de buitenlucht en vervolgens op je gemak je hengel uitgooien op onze camping met visvijver in Nederland. Klinkt heerlijk toch? Onze camping in Winterswijk beschikt over een vijver waar kinderen uren kunnen spelen langs de waterkant, kunnen dobberen op een rubberboot en natuurlijk kunnen zowel de kinderen als volwassenen hun hengel uitgooien! Tijdens je verblijf op onze camping met viswater in Nederland kun je ervoor kiezen te verblijven in een van onze comfortabele accommodaties of te kamperen met je eigen kampeermiddel. Twijfel je tussen beide? Kies dan voor glamping en verblijf in een van onze safarilodges of de indrukwekkende skycabin!

Zien we jou binnenkort op onze camping met viswater in Nederland?

 
Ontdek het aanbod
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Camping met visvijver in Gelderland

Onze camping met visvijver in Gelderland is een echte familiecamping. Naast dat je natuurlijk je hengel kunt uitgooien op onze camping met viswater in Gelderland is er nog veel meer te beleven voor jong en oud. Onze 4,5 sterren camping biedt o.a. een binnen- en buitenzwembad waardoor je het hele jaar door kunt genieten van waterpret, allerlei leuke speelvelden en klimtoestellen en in het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig. Even stoom afblazen? Bezoek dan onze sauna! Vervelen is dus geen optie. Verblijven doe je op onze camping met visvijver in Gelderland in luxe accommodaties geschikt voor maximaal 6 personen of met je eigen kampeermiddel. Wij bieden diverse kampeerplaatsen aan van 100 m² tot 140 m², het is ook mogelijk een plaats met privé sanitair te boeken.

 

Faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembad met sauna
  • Inspiratiepunt en fietsverhuur
  • Horeca
  • Vijver
  • Sport en spel
  • Animatie

Wat te doen in de omgeving van onze camping met viswater in Gelderland?

Ook in de omgeving van onze camping met visvijver in Gelderland hoef je je zeker niet te vervelen. Dankzij het inspiratiepunt vind je moeiteloos de mooiste fietsroutes in de buurt van ons vakantiepark in de Achterhoek. Fietsen en wandelen door het Achterhoekse coulissenlandschap staat dan ook vaak op de planning bij onze gasten, maar dat is natuurlijk maar een van de vele mogelijkheden die je hebt wanneer je verblijft op onze camping met viswater. Breng bijvoorbeeld ook zeker een bezoekje aan Winterswijk waar vooral de markt erg populair is en je daarnaast heerlijk kunt eten en winkelen. Zin om de hele dag te shoppen? Kies dan voor een bezoekje aan onze oosterburen en laat je verbazen door de veelzijdigheid van Bocholt. Dankzij het feit dat onze camping gelegen is nabij de Duitse grens is het ook zeker een goed idee om Moviepark Germany te bezoeken!

 
Boek nu