Camping Vreehorst
Vakantiepark Winterswijk

4,5 sterren vakantiepark in Winterswijk

  • Beoordeeld met 4,5 sterren
  • Gelegen in Nationaal Landschap Winterswijk
  • Faciliteiten voor jong en oud

Overnachten op ons vakantiepark in Winterswijk

Winterswijk is een prachtige plek om vakantie te vieren. Geniet van het Achterhoekse coullissenlandschap, aan de grens met Duitsland, kunst en cultuur en nog veel meer! Dat alles kan eenvoudig vanaf ons vakantiepark in Winterswijk. Camping Vreehorst ligt middenin Nationaal Landschap Winterswijk en is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Winterswijk. Hier geniet je van ruime kampeerplaatsen, comfortabele accommodaties en ook glamping. Ook de faciliteiten op ons park dragen bij aan een fijne vakantie. Zo is er genoeg te doen op ons bungalowpark in Winterswijk! Wanneer is jouw volgende vakantie bij Camping Vreehorst?

Jouw vakantie bij Camping Vreehorst

Op ons recreatiepark in Winterswijk kun je zowel kamperen als een accommodatie huren. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, voorzien van minimaal 6 ampère stroom, een water- en rioolaansluiting en een digitale televisie (DVBC). Ook jouw hond is toegestaan. Wanneer je kiest voor een accommodatie heb je keuze uit diverse chalets geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Wil je toch nog iets meer het kampeergevoel vasthouden? Ga dan voor een van onze glamping accommodaties. Voor een super bijzondere overnachtingservaring op onze camping in de Achterhoek kies je voor onze Skycabin. Hier overnacht je op 4 meter hoogte tussen de boomtoppen. Geniet hier van weidse uitzichten, een ruime tuin en een unieke belevenis. Ook qua faciliteiten hoef jij je geen moment te vervelen op ons bungalowpark in Winterswijk, er valt namelijk genoeg te beleven voor jong en oud. 

Faciliteiten Camping Vreehorst

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Inspiratiepunt
  • Foodcorner
  • Shop met verse broodjes
  • Speeltuin met springkussen
  • Animatieteam (in het hoogseizoen)
  • Pannaveld & tafeltennistafel

Ontdek Winterswijk en haar omgeving

Winterswijk en haar omgeving zijn het ontdekken waard vanaf ons recreatiepark in Winterswijk. Winterswijk is een gezellig dorp met een bruisend centrum vol winkels, horeca en cultuur. Bezoek vanaf onze natuurcamping in de Achterhoek de wekelijkse warenmarkt op zaterdag of Museum Villa Mondriaan; een museum over de jonge jaren van Piet Mondriaan in Winterswijk. Ook de authentieke vestingssteden Bredevoort en Groenlo liggen dicht bij ons vakantiepark in Winterswijk en zijn zeker een bezoekje waard! Maar ook de natuur rondom Winterswijk is prachtig. Het schitterende Achterhoekse coullisenlandschap middenin Nationaal Landschap Winterswijk ontdek je al wandelend, fietsend of met de mountainbike. Enkele bijzondere stukjes natuur zijn de Bekendelle, De Steengroeve en het Vragender Veen. Hier kom je helemaal tot rust en zie je achter elke boom weer iets nieuws! En dit alles is eenvoudig te ondernemen vanaf ons vakantiepark in Winterswijk, graag tot ziens bij Camping Vreehorst!

Veelgestelde vragen

Is jullie vakantiepark geschikt voor kinderen?

Jazeker! Ons vakantiepark in Winterswijk beschikt over talloze faciliteiteiten voor jong en oud. Een binnen- en buitenzwembad, vijver, buitenspeeltuin met springkussen, sportveld en een recreatieprogramma in het hoogseizoen. En de ouders? Die vermaken zich in de sauna of de horeca! Genoeg vermaak voor jong en oud.

Is mijn hond ook welkom bij jullie?

Op onze kampeerplaatsen en in enkele van onze accommodaties is jouw hond van harte welkom! Zo hoef je je trouwe dierenvriend niet achter te laten en genieten jullie samen van een onvergetelijk verblijf op ons recreatiepark in Winterswijk.