Camping Vreehorst
Over ons

Over ons

Camping Vreehorst

Al meer dan 50 jaar vakantieplezier

Camping Vreehorst is een moderne en eigentijdse camping. Hier komen gemoedelijkheid en kwaliteit samen. De camping is slechts 13 hectare groot maar beschikt wel over veel voorzieningen, zoals een binnenzwembad en buitenzwembad

Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden, zowel voor kamperen als voor verhuuraccommodaties. Royale kampeervelden met privé sanitair of avontuurlijke glamping tenten. Er is keus genoeg. Zowel voor gezinnen met kinderen als echtparen.

De Camping ligt midden in “Nationaal Landschap Winterswijk”. Dit prachtige gebied wordt ook vaak coulissenlandschap genoemd en biedt een prachtig afwisselend landschap met doorkijkjes. Wie van wandelen en fietsen houdt, raakt hier niet uitgekeken.

Camping Vreehorst ligt niet alleen in het mooie buitengebied van Winterswijk, maar ook op slechts 3 kilometer van het gezellige centrum van Winterswijk. De vele winkels, restaurantjes en de wekelijkse warenmarkt geven dit dorp stadse allure.

Daarnaast is Vrijetijdscentrum Obelink ook nog eens op steenworp afstand. Hier vindt u alles op het gebied van kamperen. Van tentharing tot complete caravan. Ook zeker de moeite van een bezoekje waard voor de wat minder fervente kampeerder.

Camping Vreehorst biedt al meer dan 50 jaar vakantieplezier aan jong en oud.

In 2021 is de camping uitgeroepen tot beste Nederlandse camping door camping.info, een van de grootste Duitse campinggidsen.

 

Camping Vreehorst is opgericht in 1971 door Age van der Heide. Hij heeft samen met zijn zoon Henny een stuk grond gekocht om daar een camping te beginnen. In de beginjaren was de camping voornamelijk een jaarplaatsen camping. Toen in 1996 de derde generatie aan het roer kwam, werd de camping steeds meer een toeristische camping. Tegenwoordig is de camping een mooie mix van kampeervelden en verhuuraccommodaties en een aantal jaarplaatsen. Camping Vreehorst heeft kwaliteit en ruimte hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in vernieuwing en verruiming en zijn er luxe toiletgebouwen en bijzondere accommodaties gekomen. Alles met als doel om de gasten een zo optimale vakantiebeleving te geven.