Fietsverhuur 🚴

Ontdek het prachtige coulisselandschap op de fiets. U kunt vanaf Camping Vreehorst eindeloos rondfietsen in de Achterhoek langs akkers, weilanden, bossen en genieten van de mooiste vergezichten. Huur een fiets en ontdek het Nationaal landschap Winterswijk. De omgeving zal u verbazen.

Swipe voor meer foto's!

Stella E-bike

Op Camping Vreehorst kunt u ter plekke E-bikes huren. De prijs van een Stella E-bike is € 20 per dag. Wilt u niet een fiets voor een hele dag huren, dan kunt u ook een E-bike van GAON huren. Wilt u een fiets met kinderzitjes of een mountainbike huren, dan kunt u terecht bij een lokale fietsenmaker (zie onderaan de pagina).

GAON E-bike verhuur

Op Camping Vreehorst kunt u ter plekke Urbee E-bikes huren. Deze fietsen maken onderdeel uit van het Gaon-project. Verspreid door de Achterhoek vindt u diverse Gaon fietsstations. Hier staan Urbee E-bikes voor u klaar. Onder meer bij de meeste treinstations en bij verschillende recreatieondernemers. Na afloop kunt u de E-bike inleveren bij het Gaon fietsstation van uw keuze. Dat biedt u volop vrijheid!

U huurt de E-bikes via deΒ Urbee GoΒ app. Daarop vindt u alle instructies. Een Urbee E-bike kost € 0,05 per minuut met een maximum van slechts € 15,- per dag.

 
Fietsverhuur
 

Fietsen vooraf reserveren of andere fietsen huren

Wilt u vooraf reserveren of wilt u een andere fiets huren dan een E-bike, dan kunt u contact opnemen met een lokale fietsenmaker. Fietszaak Profile Winterswijk heeft zelfs een haal- en brengservice. Voor het huren van een mountainbike kunt u het beste terecht bij Rijwielhuis Meerdink.

Profile Winterswijk

Rijwielhuis Meerdink

Overige fietsverhuur

 

Meer Op het park