• Met binnen- en buitenzwembad
  • Genieten van het Achterhoekse coulissenlandschap
  • Kamperen, glamping en vakantiehuizen

Camping met binnen- en buitenzwembad in Gelderland

Wanneer je op zoek bent naar een leuke camping in Gelderland met zwembad, dan ben je bij Camping Vreehorst in Winterswijk aan het juiste adres! Onze gezellige camping in de Achterhoek heeft namelijk zowel een binnen- als een buitenzwembad met aparte peuterbadjes. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van waterplezier! Even stoom afblazen? Dat kan ook in de sauna bij het binnenzwembad. Op ons vakantiepark in Gelderland met overdekt zwembad kun je zowel kamperen als een accommodatie huren. Camping Vreehorst ligt midden in Nationaal Landschap Winterswijk met haar kenmerkende Achterhoekse coulissenlandschap. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen maar ook genieten van de fantastische cultuurinstellingen en gezellige dorpen en steden in de omgeving. Wanneer ga jij op vakantie naar onze camping met zwembad in Gelderland om van al dit moois te genieten?

Bekijk de mogelijkheden
 

Sfeerimpressie van onze camping met zwembad in Gelderland 📸

Jouw vakantie op ons vakantiepark in Gelderland met overdekt zwembad

Tijdens jouw vakantie op onze camping met overdekt zwembad in Gelderland kun je komen kamperen met jouw eigen kampeermiddel, een accommodatie huren (Tip: bekijk onze unieke accommodaties eens!) of een mix van beide wanneer je kiest voor een glamping accommodatie. Wat je ook kiest, je geniet altijd van een duik in ons binnen- of buitenzwembad, een lekker hapje eten in de foodcorner, volop plezier met ons animatieteam (in de vakantieperiodes) en veel inspiratie bij ons inspiratiepunt. Ook kun je op ons vakantiepark in Gelderland met overdekt zwembad fietsen huren om jouw zelf uitgezette route, van de routemixer in ons inspiratiepunt, te gaan fietsen. Of leef jij je uit in de pannakooi of bij de tafeltennistafel, wie gaat er winnen? En ook aan de praktische zaken is gedacht; voor een wasje kun je terecht bij de wasserette en voor de verse broodjes en de kleine boodschappen bij onze shop. Graag tot ziens op onze camping in Gelderland met zwembad!

De omgeving van ons vakantiepark in Gelderland met zwembad

Ook de omgeving van onze camping met zwembad in Gelderland is absoluut het ontdekken waard. Midden in Nationaal Landschap Winterswijk is ons vakantiepark in Winterswijk het ideale startpunt voor al jouw uitstapjes. Natuurlijk moet het Achterhoekse coulissenlandschap te voet of met de fiets ontdekt worden. Of ben je meer een cultuurliefhebber? Het Onderduikmuseum in Aalten is een indrukwekkende stap terug in de tijd. In Ruurlo biedt Museum More een prachtige collectie waarin het werk en leven van Carel Willink centraal staan. En voor de kinderen zijn een dagje Megapret in Lievelde, Sevink Molen in Winterswijk of De Leemputten in Eibergen absolute aanraders! Wanneer ga jij op vakantie op onze camping in Gelderland met overdekt zwembad?

Boek jouw vakantie op onze camping met zwembad in Gelderland
 
Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid
 

Top 5 omgevingstips:

1. 🦌 Ga mee met de Wild Kiek'n Safari

2. 🥾 Wandelen door een van de venen

3. 🇩🇪 Ga de grens over en bezoek Duitsland

4. 🪨 Ontdek de Steengroeve (via de VVV)

5. 🖼️ Bezoek museum Villa Mondriaan