Camping Vreehorst
Obelink camping

Camping Obelink

  • Op slechts 3 kilometer van Obelink
  • Kort verblijf camperplaatsen buiten de camping
  • Ruime kampeerplaatsen

Camping bij de Obelink

Ga je een dag (of meerdere) naar Obelink en zoek je een camping om te overnachten? Camping Vreehorst ligt op slechts 3 kilometer van Obelink. Op onze camping nabij Obelink kun je kamperen op de ruime kampeerplaatsen, we hebben zelfs plaatsen met privé sanitair. Ook beschikken wij over speciale verharde camperplekken. Deze liggen net buiten ons vakantiepark in Winterswijk en zijn ideaal voor een kort verblijf, zoals een bezoek aan Obelink. Ook kun je een accommodatie huren, zoals onze toffe Skycabin. Op onze camping bij Obelink kun je ook fijn tot rust komen na een drukke dag shoppen. Neem een duik in het zwembad of haal een hapje eten bij de Foodcorner. Gaat u naar Obelink? Dan tot ziens bij onze camping!

 

Jouw verblijf op Camping Vreehorst

De kampeerplaatsen op onze camping bij de Obelink beschikken over 8 of 10 ampère stroom waarbij verhoging mogelijk is. Verder heb je een water-, riool-, en digitale televisie aansluiting op alle kampeerplaatsen. De speciale camperplekken op het camperpark beschikken over 8 ampère stroom en er is een camperservicestation nabij. De sanitairgebouwen zijn luxe en modern en voldoen aan de hoogste ANWB eisen. Beschikt u niet over uw eigen kampeermiddel of huurt u toch liever een accommodatie? Op onze camping nabij Obelink beschikken wij over accommodaties geschikt voor maximaal 2 tot 6 personen. Wij bieden diverse unieke accommodaties aan voor een bijzondere overnachting. Ook voor een stoere glamping tent kunt u bij ons terecht. 

Kamperen bij Camping Vreehorst

  • Ruime plaatsen
  • Minimaal 8 of 10 ampère stroom
  • Water- en rioolaansluiting
  • Digitale televisie (DVBC)
  • Gratis douche en warm water
  • Modern sanitair of privé sanitair

Sfeerimpressie van onze camping in de buurt van Obelink 📸

To do's in de omgeving van onze camping bij de Obelink

Ten eerste natuurlijk een bezoek aan de Obelink. De Obelink is een vrijetijdswinkel met het grootste assortiment van Europa. De megastore met ruim 72.000 m² aan winkelruimte biedt uren shopplezier. Alles wat jij je maar kunt wensen als het aankomt op kamperen, hobbies en outdoor activiteiten, kun je vinden bij de Obelink. 1 dag is waarschijnlijk niet genoeg om alles in je op te kunnen nemen. Wanneer u de auto heeft volgeladen is het fijn om even te ontspannen, neem een heerlijke duik in ons zwembad of neem plaats in de sauna. Een andere tip van ons is om een fiets te huren op onze camping bij Obelink en het Nationaal Landschap Winterswijk te ontdekken. Het Achterhoekse coulissenlandschap verrast na elke bocht opnieuw. Graag tot ziens op onze camping nabij de Obelink!