Camping Vreehorst

Familiecamping in Nederland

  • Familiecamping in Gelderland
  • Kamperen & accommodaties
  • Met binnen- en buitenzwembad

Familiecamping in Nederland

Wil je graag met het hele gezin naar een familiecamping in Nederland, zijn jullie dol op natuur maar ook op zoek naar een camping met voldoende faciliteiten? Zoek dan niet verder! Onze familiecamping in de Achterhoek is de juiste plek voor jullie! Camping Vreehorst is gelegen in Winterswijk tussen diverse natuurgebieden en knusse dorpjes. Daarnaast is er op onze familiecamping in Gelderland genoeg te beleven voor jong en oud! Begin de dag bijvoorbeeld met een duik in het binnen- of buitenzwembad en eindig met een heerlijke pizza in de foodcorner.

Zien we jou binnenkort op onze familiecamping in Nederland?

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Sfeerimpressie van Camping Vreehorst

De leukste familiecamping in Gelderland

Camping Vreehorst is een familiecamping in Gelderland waar je zowel kunt kamperen als in een accommodatie kunt verblijven. Met jullie eigen kampeermiddel kun je plaatsnemen op een van de ruime comfortplaatsen (minstens 100m2), daarnaast kunnen jullie kiezen voor een comfortplaats met privé sanitair. Op onze familiecamping in Nederland kun je ook verblijven in een huuraccommodatie, denk aan glamping in een safaritent of skycabin of geniet van jullie welverdiende vakantie in een bos chalet. De accommodaties op onze familiecamping in de Achterhoek bieden plek aan maximaal 6 personen. Wat onze camping in Winterswijk nu een echte familiecamping maakt? Dat zijn natuurlijk de vele faciliteiten! Zo heeft onze camping een binnen- en buitenzwembad, animatie in de schoolvakanties, fietsverhuur en ruimte genoeg om te spelen!

 

Faciliteiten

 
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Diverse speeltuintjes
  • Animatie in de schoolvakanties
  • Foodcorner
  • Inspiratiepunt
  • Fietsverhuur
 

De omgeving van onze familiecamping in Nederland

Hoewel jullie je waarschijnlijk uitstekend vermaken op onze familiecamping in de Achterhoek is het ook leuk om er samen op uit te trekken. Bovendien zijn er ook genoeg leuke dingen te ondernemen in de buurt van onze camping. Zijn jullie actief en avontuurlijk ingesteld? Breng dan een bezoekje aan het klimbos in Ruurlo. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies er dan voor om samen te gaan waterfietsen bij Natuurpark de Leemputten.  Ook de Steengroeve is een interessant uitje vlak bij onze familiecamping, deze groeve is ontstaan door jarenlange kalkwinning waardoor je aardlagen kan bewonderen van maar liefst 240 miljoen jaar oud, erg indrukwekkend! Daarnaast kun je ook heerlijk struinen over de markt in Winterswijk of een fiets huren en het coullissenlandschap bewonderen.

Wanneer mogen we jullie verwelkomen op onze natuurcamping in de Achterhoek?

 
Boek jouw verblijf op onze familiecamping in Nederland
 

De omgeving van onze familiecamping in Nederland ⤵