Key West

De Key West is een kleine studio en geschikt voor 2 personen. Het lijkt op een hotelkamer met de voorzieningen van een chalet. Een ideale accommodatie om de omgeving van Camping Vreehorst te verkennen.

2 Personen
Huisdieren niet toegestaan
Eigen sanitair
1 Slaapkamers

Camping Vreehorst als ideale uitvalsbasis

De Key West is een ideale accommodatie voor een ieder die de mooie omgeving Winterswijk wil verkennen en behoefte heeft aan een comfortabele overnachtingsplek. De Key West op Camping Vreehorst lijkt op een hotelkamer maar biedt het comfort van een volledig ingerichte accommodatie. Het is een knusse accommodatie met een gezellig terras en u beschikt verder over een mooie badkamer, keuken en zithoek. De ligging is zeer centraal bij de voorzieningen. De chalets liggen dicht bij elkaar. Ook liggen de chalets tegenover de Key West Family. Ideaal wanneer je van plan bent om met een grotere groep op vakantie te gaan!

Modern vakantiepark in Winterswijk

Camping Vreehorst beschikt over een breed scala aan alternatieve accommodaties, zoals: Key West Family, Finse Chalet, Bos Chalet, Skycabin, Trek-in, Living, Safaritent en Lodgetent. Bent u benieuwd naar de ligging van de verschillende accommodaties? Bekijk dan de plattegrond van dit toegankelijke vakantiepark in Winterswijk!

Hotelkamer

Deze compacte studio oogt net als een hotelkamer.

Gezellige ligging

De Key West chalets liggen gezellig bij elkaar.

Van alle gemakken voorzien

Compleet ingericht met keuken, zit/eethoek, badkamer en terras.

Ga eropuit

Een ideaal startpunt om de mooie omgeving van Camping Vreehorst te verkennen.

Beschikbaarheid en prijzen

Wanneer wilt u bij ons overnachten?