Comfort Plus

Op zoek naar een extra ruime kampeerplaats op een camping in de Achterhoek? Boek dan een Comfort Plus plaats op Camping Vreehorst. De kampeerplaatsen bij deze moderne camping in Winterswijk zijn niet alleen extra groot, maar zijn ook voorzien van 16 Ampère stroom.

6 Personen
Honden toegestaan (max 2)
16 Ampère
140 ㎡

Lekkere ruime plaats

Kamperen met lekker veel ruimte? Boek dan een Comfort Plus plaats op Camping Vreehorst. Deze plaatsen zijn extra ruim en beschikken over 16 Ampère stroom. De Comfort Plus plaatsen zijn prachtig gelegen in een groene omgeving. Geniet optimaal van de Achterhoekse natuur op deze camping in Winterswijk!

Daarnaast kunt u als kampeerder gebruikmaken van de moderne sanitaire voorzieningen op het park. De Comfort Plus plaatsen bevinden zich in de nabijheid van Sanitairgebouw 2.

Moderne camping in Winterswijk

Naast de Comfort plus plaatsen beschikt Camping Vreehorst ook over Comfortplaatsen, kampeerplekken met Privé Sanitair en verharde Camperpark Plaatsen. Bent u benieuwd naar de ligging van de verschillende kampeerplaatsen? Bekijk dan de plattegrond van deze gezellige camping in de Achterhoek!

Mooie sanitairgebouwen

U kunt gratis gebruik maken van de sanitairgebouwen

Ruime plaatsen

Zowel de velden als de plaatsen met Comfort Plus plaatsen bieden veel ruimte.

Een schitterende omgeving

Camping Vreehorst ligt midden in "Nationaal Landschap Winterswijk" en biedt vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Gratis routes

Op de receptie kunt u met de routemixer zelf uw wandelroute of fietsroute samenstellen.

Beschikbaarheid en prijzen

Wanneer wilt u bij ons overnachten?