Contact
Camping Vreehorst B.V. Vreehorstweg 43 710 2 EK Winterswijk Telefoon: 0543-514805 E-mail: info@vreehorst.nl

Camping Vreehorst

Camping Vreehorst is een gemoedelijke camping in Winterswijk dat van alle gemakken is voorzien. De camping in Winterswijk is 12 hectare groot en ligt vlak bij het schitterende natuurgebied 'De Bekendelle'. Vanuit Camping Vreehorst loop je zo dit bijzondere bos in. Maar niet alleen dit bos is prachtig, de hele omgeving van Winterswijk is de moeite waard. Wie van wandelen en fietsen houdt, kan zijn hart ophalen in dit mooie stukje Achterhoek. Het maakt niet voor niks deel uit van 'Nationaal Landschap Winterswijk'.

Camping Vreehorst ligt niet alleen in het mooie buitengebied van Winterswijk, maar ook op slechts 3 kilometer van het gezellige centrum van Winterswijk. De vele winkels, restaurantjes en de wekelijkse warenmarkt geven dit dorp stadse allure. En laten we Obelink niet vergeten. De grootste kampeerwinkel van Europa. Hier vindt u alles op het gebied van kamperen en vrijtijd. Van tentharingen tot complete caravans. Hier wilt u zeker rondgekeken hebben.

Camping Vreehorst biedt al meer dan 40 jaar een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Door voortdurend te vernieuwen, voldoet de camping aan de wensen van de moderne kampeerder. Maar ook zijn er bijzondere accommodatie te huur. Gastvrijheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Niet voor niets keren veel gasten elk jaar weer terug naar Camping Vreehorst voor een lang of kort bezoek.

   

Nieuwsbrief