Skycabin

Op maar liefst 4 meter hoogte en verscholen tussen de bomen staat de Skycabin. Geniet van het prachtige uitzicht op de weilanden en de bosrand van natuurgebied ‘De Bekendelle’.

2 Personen
Huisdieren niet toegestaan
Eigen sanitair
1 Slaapkamers
10 ㎡

Overnachten op 4 meter hoogte op Camping Vreehorst

Camping Vreehorst heeft een unieke accommodatie. Op maar liefst 4 meter hoogte en verscholen tussen de bomen staat de Skycabin. Vanuit het kleine balkon heeft u prachtig uitzicht op de weilanden en de bosrand van natuurgebied ‘De Bekendelle’. De Skycabin is een kleine en knusse accommodatie, maar wel voorzien van alle gemakken. Zo wordt overnachten op Camping Vreehorst een hele belevenis.

Modern vakantiepark in Winterswijk

Naast de Skycabin beschikt Camping Vreehorst over een breed scala aan accommodaties, zoals: Key West, Key West Family, Finse Chalet, Bos Chalet, Trek-in, Living, Safaritent en Lodgetent. Bent u benieuwd naar de ligging van de verschillende accommodaties? Bekijk dan de plattegrond van dit vakantiepark in Winterswijk!

Een unieke belevenis

Bijzonder overnachten in een unieke accommodatie op 4 meter hoogte. Ook leuk voor kinderen.

Compleet ingericht

De Skycabin is van alle gemakken voorzien en beschikt over een zithoek, televisie, compleet ingerichte keuken, koelkast en een kleine badkamer.

Ruime tuin

Ervaar de luxe van een ruime tuin, hier kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte.

Geniet van het schitterende uitzicht

De Skycabin heeft een prachtig uitzicht op de weilanden en de bosrand van natuurgebied "De Bekendelle".

Beschikbaarheid en prijzen

Wanneer wilt u bij ons overnachten?