Camping Vreehorst

Camping Achterhoek met hond

  • 4,5 sterren camping
  • Gelegen in het Achterhoekse coulisselandschap
  • Binnen- en buitenzwembad

Leukste camping in de Achterhoek met hond

Een zwembad, veel speelfaciliteiten 4,5 sterren én gelegen in het coulisselandschap. Wees welkom op onze camping in de Achterhoek met je hond!  Je kunt ervoor kiezen te verblijven met je eigen kampeermiddel of een mooie accommodatie huren. De meeste accommodaties zijn huisdiervriendelijk dus dat belooft een heerlijke vakantie in de Achterhoek met je hond! Ervaar de rust van de Achterhoek, maak plezier op de camping en ontdek de omgeving. Wanneer mogen we je verwelkomen op onze camping in de Achterhoek met je hond?

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Onze camping in de Achterhoek met hond: Camping Vreehorst

Onze camping in de Achterhoek verwelkomt je hond en jou met plezier. En wij zijn er ook zeker van dat jij en je hond veel plezier gaan beleven op onze natuurcamping. Je kunt ervoor kiezen te kamperen met je eigen kampeermiddel zoals een tent, caravan of camper. Wil je graag kamperen maar vind je het wel prettig om over je eigen sanitair te beschikken? Kies dan voor een campingplaats met privé sanitair. Het is ook mogelijk om bij ons een vakantiehuis of glamping tent te huren. Deze zijn geschikt voor 2-6 personen en compleet ingericht, je pakt dus alleen je koffer uit en je vakantie kan beginnen!  De meeste accommodaties zijn huisdiervriendelijk en geschikt voor een heerlijke vakantie in de Achterhoek met hond. Op de camping hoef je je geen moment te vervelen, de kids spelen bij de speelvijver terwijl u relaxt aan het zwembad.

 

Faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Foodcorner
  • Speel- en visvijver
  • Campingwinkel
  • Sport- en speelvoorzieningen
  • Sauna
  • Fietsverhuur
 
 

Zo ziet jouw vakantie in de Achterhoek met je hond eruit

De Achterhoek is een perfecte plek voor een originele vakantie met je hond. Het groene coulisselandschap is uitermate geschikt om samen met je hond te verkennen. Op onze camping vind je een inspiratiepunt met een routeplanner, vanaf hier stippel je zo de perfecte fiets- of wandelroute uit. Wat dacht je van het oerbos Bekendelle of het Hilgelo. Ben je op vakantie met kinderen? Ook dan zijn er meer dan genoeg leuke uitjes in de omgeving zoals Sevink Avonturenpark, het klimbos in Ruurlo of Moviepark Germany. Wanneer je komt kamperen, ga dan ook zeker naar Obelink. De grootste vrijetijdswinkel van Europa. Dankzij de vele faciliteiten, de mooie omgeving en de fijne accommodaties en kampeermogelijkheden beleef je gegarandeerd een heerlijke vakantie op onze camping in de Achterhoek met je hond.

 
Boek nu je vakantie in de Achterhoek met je hond