Camping Vreehorst
camping voor kinderen

Camping voor kinderen

  • 4,5 sterren kindercamping in de Achterhoek
  • Hele jaar door zwemplezier
  • Enthousiast recreatieteam

Beleef familieavonturen in de Achterhoek

Op zoek naar een echte camping voor kinderen? Zoek dan niet verder! Want Camping Vreehorst is een kindvriendelijke 4,5 sterren camping in Gelderland. Onze camping heeft animatie, binnen- en buitenzwembaden, speeltuinen, sportplaatsen en nog veel meer kindvriendelijke faciliteiten. Onze kindercamping ligt midden in Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek. Of je er nou voor kiest om te kamperen of te overnachten in een accommodatie, bij Vreehorst hebben jij en je gezin de tijd van jullie leven.

Sfeerimpressie van jouw vakantie in de Achterhoek 

Bekijk ons aanbod¬†¬†‚§Ķ

Onze kindvriendelijke camping in de Achterhoek

Op onze camping in de Achterhoek is er veel te doen voor kinderen. In ons binnen- en buitenzwembad kan je altijd een duik nemen en heeft je kind het hele jaar door waterplezier. Ook kan je op ons park uren spelen en sporten. In het hoogseizoen is er zelfs een recreatieteam om de kleinste kinderen te vermaken. Ouders kunnen ondertussen genieten van een heerlijk hapje en drankje bij onze foodcorner of relaxen in de sauna. Ook in de omgeving is er van alles te beleven. Breng een bezoekje aan het strandbad van Winterswijk, klim de tokkelroute in het klimbos of beleef avonturen bij Moviepark Germany. Er is genoeg te doen voor het hele gezin! 

Alle faciliteiten op een rij:

  • Binnen- en buitenzwembad met sauna
  • Speel- en visvijver
  • Foodcorner en shop
  • Sport- en spelfaciliteiten
  • Recreatieprogramma (hoogseizoen)

Hele jaar door waterplezier

Op onze camping voor kinderen kan je het hele jaar genieten van waterplezier in ons binnen- en buitenzwembad. 

Sport- en spelfaciliteiten

Op onze kindvriendelijke camping hoeven de kinderen niet stil te zitten. Ze kunnen onder andere voetballen, basketballen en tafeltennissen.

Recreatieteam

In het hoogseizoen en feestdagen is ons recreatieteam aanwezig om de jongste kinderen te vermaken met onder andere speurtochten en knutselactiviteiten.

Ontdek de omgeving met kinderen

Laat je verrassen door al het moois dat Winterswijk en de Achterhoek te bieden hebben. Een gezellig winkelcentrum, de mooie natuur of de vele musea en bezienswaardigheden. Wil je een dagje weg met de kinderen? Ga een dagje naar Moviepark Germany of kom klimmen in Klimbos Ruurlo. Of ga met de kinderen naar Avonturenpark Sevink, een speelparadijs waar kinderen binnen en buiten rond kunnen banjeren in een omheinde omgeving. Er is genoeg te doen voor jong en oud! 

Wat andere gasten ons vroegen

ūü§Ļ Waar boek ik een camping met animatie?

Een camping met animatie boek je bij Vreehorst. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kampeerplaatsen of accommodaties. Ons recreatieteam zorgt voor uren vermaak tijdens het hoogseizoen en schoolvakanties. Tijdens het programma kunnen de jongste kinderen onder andere knutselen, spelen en sporten.

‚õļ Waar vind ik een camping voor kinderen?

Bij Vreehorst! Onze camping is een aanrader voor iedereen met kinderen. Onze familiecamping ligt in Winterswijk tussen diverse natuurgebieden en knusse dorpjes. Onze camping heeft vele faciliteiten voor kinderen, zoals een binnen- en buitenzwembad, speelplaatsen, sportvelden, speelvijver en een recreatieteam in het hoogseizoen.