• Camping met privé sanitair
  • 4,5-sterren camping in Winterswijk
  • Met o.a binnen- en buitenzwembad

Camping met privé sanitair in Nederland

Ben je dol op kamperen maar heb je geen zin om 's nachts de hele camping over te moeten lopen naar het toiletgebouw? Of deel je simpelweg je sanitaire voorzieningen liever niet met andere mensen? Boek dan een plekje op onze camping met privé sanitair in Nederland! Privé sanitair is slechts een van de vele faciliteiten op onze familiecamping waar onder andere een binnen- en buitenzwembad aanwezig zijn. Daarnaast ligt onze natuurcamping in het prachtige groene coulisselandschap en biedt gasten dus talloze fiets- en wandelroutes.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Camping met privé sanitair in de Achterhoek

Op onze camping met privé sanitair in de Achterhoek hoeven gasten zich geen moment te vervelen. De ene dag vermaken de kinderen zich opperbest in het binnen- en buitenzwembad of bij de visvijver, de volgende dag gaan ze op pad met het animatieteam en een dag later vermaken zij zich urenlang in de leuke speeltuin terwijl ouders helemaal tot rust komen. Op onze camping met privé sanitair in Nederland kun je verblijven in je eigen tent, caravan of camper. Wanneer je kiest voor een Comfortplaats met privé sanitair kun je een extra ruime plaats (ca. 140m2), 10 ampère stroom en warm water verwachten. Het privé sanitair bestaat uit een douche, toilet en wastafel op de staplaats. Ben je op zoek naar nog een beetje extra luxe? Bekijk dan ook eens onze glamping mogelijkheden.

 

Wat kun je verwachten?

  • Ruime staplaats (ca. 140m2)
  • 10 ampère stroom
  • Eigen douche, toilet en wastafel
  • Honden toegestaan
  • 1 auto op de plaats toegestaan
  • Digitale televisie aansluiting
 
 

De omgeving van onze camping met privé sanitair

Onze camping met privé sanitair staat in de Achterhoek, Gelderland, tussen diverse natuurgebieden. Deze prachtige ligging zorgt ervoor dat je vanaf de camping uitstekend kunt fietsen en wandelen. Naast prachtige natuur heeft de regio ook leuke dorpjes en steden te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige dorp Winterswijk en struin hier over de markt of steek de grens over en ga heerlijk shoppen in het Duitse Bocholt. Bent u op zoek naar nieuwe kampeerspullen of onderdelen? Ga dan langs bij Vrijetijdsmarkt Obelink! De grootste vrijetijdsmarkt van Europa ligt op slechts 2 km van onze camping en is dan ook zeker een bezoekje waard!

Kom jij binnenkort langs op onze camping met privé sanitair in Gelderland?

 
Verzeker jouw plekje op onze camping met privé sanitair