Camping Vreehorst
Herfstvakantie in Winterswijk

Geniet van een herfstvakantie in Gelderland

  • Accommodaties en kampeerplaatsen voor max. 6 personen
  • 4,5 sterren camping in Gelderland
  • Gelegen in het coulissenlandschap
 

Ontdek de prachtige kleuren van de herfst tijdens uw vakantie

Het ideale seizoen om op vakantie te gaan is de herfst, u kunt dan de prachtige kleurrijke natuur in het Nationaal Landschap Winterswijk ontdekken. Geniet in de herfstvakantie van een luxe verblijf op onze camping in de Achterhoek. Bij ons kunt u verblijven in diverse accommodaties, zoals een Finse Lodge of een Skycabin. Ook kunt u op onze camping kamperen. Wij beschikken over ruime kampeerplekken en u kunt zelfs voor een plaats met privé sanitair kiezen, hoe fijn is dat. Zin in een actieve vakantie? Op onze camping is genoeg te doen, speel in één van onze speeltuinen, op het sportveld of bij de visvijver. Wilt u eropuit gaan? Huur dan een fiets op onze camping en ontdek de prachtige omgeving tijdens de herfst. Oftewel, je bent van alle gemakken voorzien tijdens de herfstvakantie in Gelderland!

Zoek en boek uw verblijf tijdens de herfstvakantie in Gelderland ⤵

 

Uw verblijf tijdens de herfstvakantie in de Achterhoek

Tijdens de herfstvakantie in de Achterhoek kunt u bij Camping Vreehorst overnachten in een accommodatie maar ook kamperen. Al onze accommodaties zijn comfortabel  ingericht en van alle gemakken voorzien. Verblijf bijvoorbeeld tussen de boomtoppen in een Skycabin of verblijf op de grond in een Finse Lodge of chalet. Ook kunt u bij ons in de herfstvakantie in de Achterhoek kamperen. Wij hebben plaatsen die allemaal 8 ampère stroom bieden. Daarnaast hebben wij ook kampeerplaatsen met privé sanitair en camperplaatsen. In sommige accommodaties en op sommige kampeerplaatsen is uw hond van harte welkom. Weet u al hoe u gaat overnachten tijdens de herfstvakantie in Gelderland?

 
 

Dagje uit in de herfstvakantie in Gelderland vanaf Vreehorst

Tijdens de herfstvakantie in Gelderland kunt u heerlijke dagjes uit gaan. Huur een fiets op onze camping en ontdek het coulissenlandschap van de Achterhoek. Rond Winterswijk kunt u heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken door de bossen en langs beekjes. Bezoek vooral ook de Steengroeve, het Nationale Landschap Winterswijk en oerbos Bekendelle. Ontdek musea zoals Museum More, Transit Oost of Villa Mondriaan. Of breng een bezoek aan plaatsen zoals Winterswijk, Bredevoort en Groenlo of het Duitse Münster, Bocholt en Düsseldorf. Natuurlijk is er ook genoeg te doen op onze camping. Neem een duik in het binnenzwembad of geniet van een hapje en drankje bij de foodcorner. Wat gaat u doen tijdens uw dagje uit in de herfstvakantie in Gelderland bij Vreehorst?

 

Onze faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembad met sauna
  • Foodcorner en inspiratiepunt
  • Vijver
  • Sport- en spelfaciliteiten
  • Fietsverhuur
  • Recreatieteam
  • Pumptrack
 

Hier vindt u Camping Vreehorst ⤵

Veelgestelde vragen over een herfstvakantie in Gelderland

🍂 Waar boek ik een leuke herfstvakantie in Gelderland?

Bij Camping Vreehorst boekt u een heerlijke herfstvakantie in de Achterhoek. Bij ons kunt u tijdens de herfstvakantie kamperen of overnachten in een accommodatie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze vele faciliteiten, zoals een binnenzwembad en foodcorner. Wanneer gaat u boeken?

🍁 Wat zijn leuke dagjes uit vanaf Camping Vreehorst in Gelderland?

Tijdens uw herfstvakantie in Gelderland zijn er verschillende leuke uitjes die u kunt doen. Zo kunt u een prachtige herfstwandeling maken door het coulissenlandschap van de Achterhoek of omliggende plaatsen bezoeken zoals Winterswijk of Groenlo. U hoeft niet stil te zitten tijdens uw herfstvakantie in Gelderland.