Contact
Camping Vreehorst B.V. Vreehorstweg 43 710 2 EK Winterswijk Telefoon: 0543-514805 E-mail: info@vreehorst.nl

Cultuur

De Achterhoek bruist altijd van de gezelligheid. Geniet van de mooie groene landschappen, het ambachtelijke eten, de uitgestrekte wijngaarden, de prachtige kastelen en het heerlijke boerderijleven.

Geniet van 't goede leven in de Achterhoek!

Omgeving overzicht

Kasteel Ruurlo

In de bosrijke omgeving van de Achterhoek, ligt het prachtige Kasteel Ruurlo. Het rijksmonument is een van de mooiste kastelen van Gelderland!

Wijngaard Hesselink

Wijngaard Hesselink (3,5 ha) ligt verscholen in al het groen. Het romantische woonhuis heeft een rieten dak en een smaakvol aangekleed terras.

Escape room Groenlo

Bent u nog niet bekend met een escape room? Dan gaat er nu een nieuwe wereld voor u open! ... Of eigenlijk sluit er juist eentje.

Villa Mondriaan

Villa Mondriaan is een museum over de jonge jaren van Piet Mondriaan. Mondriaan brak door in Parijs en New York. Zijn kenmerkende schilderijen kent vrijwel iedereen.

Rosenhaege Living Gardens - Winterswijk

De Rosenhaege Living Gardens bestaat uit vijf uiteenlopende kleurrijke tuinen, van een klassieke cottagetuin tot een designerstuin!

Erve Kots

Achterhoekse gastvrijheid verpakt in een gastvrije, sfeervolle ambiance. Dat is Erve Kots. Ontdek hoe de Achterhoekse boer vroeger woonde en werkte.

Nieuwsbrief