Camping Vreehorst
Kinderen

Kinderen 🙋

Kinderen 🙋

Vanuit onze camping in Winterswijk is er voor alle leeftijden van alles te beleven.

In de Achterhoek is genoeg te beleven voor kinderen. Van een indoor speelparadijs tot een klimbos, van een escaperoom tot een attractiepark net over de grens. Vervelen is uitgesloten. Alle dagjes uit kunt u vinden op www.kidsgeluk.nl.

 

Onze top 5

Natuurpark de Leemputten

Dit natuurpark is ontstaan door het afgraven van leem voor de steenfabriek in Groenlo. Een gedeelte van dit natuurgebied is toegankelijk met een waterfiets. Een fijne manier om dit natuurgebied vanaf het water te bekijken. U kunt na de tijd gezellig op het terras een drankje doen en de kinderen kunnen zich nog vermaken in de speelweide.
 

Klimbos Ruurlo

Ontstressen en genieten van de natuur? In dit klimbos voor jong en oud is dat zeker mogelijk. Er zijn verschillende routes, een tokkelroute en grote netten. U kunt zelf uw klimroute kiezen, dus u bepaalt hoe hoog u gaat.
 

Strandbad Winterswijk

Een bezoek aan het mooie authentieke natuurbad uit de dertiger jaren is zeker de moeite waard. Het strandbad heeft een echt zandstrand en het is volledig gerestaureerd. Er is een ruime ligweide en de kinderen kunnen zich vermaken op de verschillende toestellen of de hoge duiktoren. Het is een heerlijke plek waar u kunt zonnen, zwemmen, een hapje kunt eten en tot rust kunt komen.
 

Sevink Avonturenpark

Een prachtig in- en outdoor speelparadijs voor kinderen is Sevink Avonturenpark. Bij Sevink banjeren de kinderen lekker binnen en buiten rond in een veilige, omheinde omgeving.
 

Moviepark Germany

In Bottrop op ongeveer een uur rijden is een groot attractiepark waar alles om het thema film draait. In samenwerking met verschillende filmstudio’s is een attractiepark gecreëerd met meer dan 40 attracties, super snelle achtbanen en verschillende shows. U waant zich in Hollywood als u dit allemaal heeft gezien.
 
 

Swipe voor meer foto's!

Meer In de omgeving