Camping Vreehorst
Winterswijk centrum

Steden 🌆

Steden 🌆

Vanaf onze camping in Winterswijk kunt u prachtige steden bezoeken

Winterswijk heeft veel te bieden, maar op korte rijafstand zijn er ook steden die zeker het bezoeken waard zijn. Voor andere leuke plekken kunt u een kijkje nemen op de website www.achterhoek.nl.

Onze tips

Winterswijk

Vergeet vooral niet om de gezellige en grote warenmarkt te bezoeken. Deze markt is al meerdere malen uitgeroepen tot beste middelgrote markt van Nederland. Daarnaast is Winterswijk een dorp met stadse allure. Grote winkelketens, plaatselijke ondernemers en een zeer uitgebreide horeca.
 

Bocholt

Net over de Duitse grens ligt Bocholt. Een gezellige stad die enorm veel te bieden heeft. Trek er een hele dag voor uit en geniet! Op slechts een half uurtje rijafstand vindt u het gemoedelijke Bocholt. De stad heeft een groot winkelaanbod met een superfijne voetgangerszone. Ideaal om lekker onbezorgd doorheen te slenteren!
 

Vestingsteden: Bredevoort en Groenlo

Op korte afstand van de camping liggen ook twee mooie historische vestingsteden: Bredevoort en Groenlo. Bredevoort wordt ook wel de boekenstad genoemd, dit vanwege de antiquariaten en de tweedehands boekenwinkels. Groenlo staat vooral bekend om “de slag om Grolle”. Dit was een belangrijke gebeurtenis tijdens de 80-jarige oorlog. Beide kleine vestingstadjes zijn zeker het bezoeken waard.
 

Münster

Münster is een prachtige historische stad in Duitsland. Een culturele plek vol musea, bezienswaardigheden en winkels! De bruisende fietshoofdstad van Duitsland ligt slechts op een uurtje rijden van Camping Vreehorst. Ideaal dus voor een dagje uit!
 

Düsseldorf

Ook deze stad is meer dan de moeite waard om te bezoeken. In Düsseldorf vindt u een bonte verzameling aan moderne architectuur: kastelen, sfeervolle winkelstraten en een mooie haven. Naast de vele bezienswaardigheden kunt aan de Köningsallee vele internationale kledingmerken en exclusieve boetiekjes bezoeken. Alleen kijken is natuurlijk ook al heel leuk.
 

CentrO Oberhausen

CentrO is het grootste overdekte winkelcentrum van Duitsland en bevindt zich op iets meer dan een uur rijden van camping Vreehorst. Met zo’n 200 winkels en een grote foodcourt is het zeker de moeite waard om hier een dagje te gaan winkelen.
 
 

Meer In de omgeving