Contact
Camping Vreehorst B.V. Vreehorstweg 43 710 2 EK Winterswijk Telefoon: 0543-514805 E-mail: info@vreehorst.nl

Obelink

Obelink is het kampeerwalhalla voor de echte kampeerliefhebber. Hier vindt u alles op gebied van kamperen. Het enorme aanbod van tenten, caravans, kampeersrtikelen, accessoires, tuinmeubelen en sport kunt u niet aan zich voorbij laten gaan. Obelink is niet voor niks Europa's grootste en voordeligste vrijetijdsmarkt.

Dat is lekker dicht bij!

Camping Vreehorst ligt op slechts 2 kilometer afstand van Obelink. Dus bent u onverhoopt wat vergeten mee te nemen, dan is dat zo opgelost.

 

De grootste kampeerwinkel van Europa

  •  Op slechts 2 kilometer van Camping Vreehorst
  •  Maar liefst 72.500 m2 winkelplezier
  •  Een groot restaurant met ruim 500 zitplaatsen
  •  Ook leuk voor de kinderen met een speelparadijs en babyhoek
  •  Gratis WIFI
  •  Toegankelijk voor mindervaliden
  •  Honden zijn welkom

Ga ook gezellig winkelen bij Obelink

Een dagje Obelink staat gelijk aan een gezellig dagje uit. Als kampeerliefhebber kijk je je ogen uit bij Obelink. Alles op het gebied van kamperen is te koop. Van haringen tot complete caravans. Zelfs spullen waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Obelink ligt vlak bij Camping Vreehorst. Dus bent u onverhoopt iets vergeten mee te nemen? Dan kunt u dat eenvoudig oplossen met een bezoekje aan Obelink.

Wat is er veel te koop

Obelink heeft het grootste assortiment van heel Europa op kampeergebied. Er worden niet alleen kampeerartikelen verkocht bij Obelink, maar ook tuinstoelen, fietsen, koffers, zwembaden en BBQ’s. U komt hier ogen en tijd tekort. de showroom is namelijk maarliefst 65.000 m2 groot. 

Dat is nog eens goedkoop

Obelink koopt grote voorraden is. Hierdoor zijn bijna alle artikelen op voorraad en ook nog eens heel scherp geprijsd. En is dat niet wat we allemaal graag willen?

Dat is handig

Bij Obelink kun tu ook op professionele wijze herstelwerkzaamheden of onderhoud laten uitvoeren aan uw tent of caravan.

Omgeving overzicht

Nieuwsbrief